20:02

Shiu dhe erërat e rrëmbyeshme rrëzojnë një dru të madh në rrugën sheshin “Nëna Terezë”

Shiu dhe erërat e rrëmbyeshme sot në kryeqytet kanë dëmtuar njërin nga drunjtë në rrugën “Fehmi Agani” përkatësisht sheshin “Nëna Terezë”

Nuk dihet ende nëse rrëzimi i tij ka shkaktuar ndonjë dëm material, raporton KOHA.

Gjithashtu si pasojë e shiut janë shkaktuar edhe vështirësi në qarkullim në rrugët e Prishtinës.

Ndërkaq kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se dëme ka pasur në disa pjesë të kryeqytetit.

Ai ka bërë thirrje që në rast emergjence qytetarët të thërrasin në komunë.

“Kemi dëme në qytet nga erërat e fortë. Lusim qytetarët të kenë kujdes dhe për çdo emergjencë të thërrasin në Komunë në 080012233. Ekipet janë në terren për sanim”, thuhet në njoftim.

Image
19:19

Shiu dhe erërat vështirësojnë qarkullimin e automjeteve në rrugët e kryeqytetit

Reshjet e fundit të shiut në Prishtinë, kanë vështirësuar qarkullimin e automjeteve në disa rrugë të kryeqytetit.

Një gjë e tillë ka ndodhur edhe në rrugën “Agim Ramadani”. Sasia e madhe e ujit në rrugë, ka shkaktuar kolona të mëdha të veturave, duke bërë kështu që disa prej tyre të ndalen për shkak të vështirësive në qarkullim.

Ndërkaq Instituti Hidrometeorologjik ka njoftuar se nga e shtuna do të ketë reshje shiu në Kosovë.