Metro

KRUP-i paralajmëron reduktime të planifikuara të ujit deri më 15 shtator

KRUP-i paralajmëron reduktime të planifikuara të ujit deri më 15 shtator

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka paralajmëraur reduktime të ujit të cilat janë planifikuar prej datës 15 gusht deri më 15 shtator.

KRUP-i thotë se duke filluar nga dita e nesërme 15 gusht e deri më 15 shtator 2020, për shkak të ruajtjes së resurseve ujore, menaxhimit të thatësisë dhe ruajtjes së kualitetit të ujit të pijshëm, ju njofton me furnizimin e ri i cili vlen për të gjitha zonat e shërbimit, si vijon: