Metro

Kritika për mosbashkëpunim mes komunës së Prishtinës dhe ndërmarrjeve

Në pranverë oborri i Bibliotekës Kombëtare është shtruar me kubëza të reja.

Por, pak muaj më vonë një pjesë e tyre janë larguar nga ngrohtorja “Termokos”, e cila është duke punuar për zgjerim të rrjetit në këtë pjesë, raporton emisioni “038” në KTV.