Metro

PDK-ja kritikon Komunën e Prishtinës për mosvendosjen e kolektorit në “Kalabri”

PDK-ja kritikon Komunën e Prishtinës për mosvendosjen e kolektorit në “Kalabri”

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në Prishtinë ka kritikuar komunën e Prishtinës për mosvendosjen e kolektorit në lagjen “Kalabria” në Prishtinë, duke thënë se po rrezikohet jeta e fëmijëve, shëndeti i qytetarëve, shtëpitë e tyre dhe funksionimi i bizneseve.

Drejtues të PDK-së kërkuan që kolektori i ujerave të zeza urgjentisht të vendoset dhe mos të keqpërdoret durimi i qytetarëve karshi kësaj gjendje.