Metro

Ahmeti: Rrugët alternative dhe pagesa e taksës për lëvizje, i zvogëlojnë tollovitë në kryeqytet

Ahmeti: Rrugët alternative dhe pagesa e taksës për lëvizje, i zvogëlojnë tollovitë në kryeqytet
Foto: KOHA

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka deklaruar se për t’i ikur tollovisë në rrugët e kryeqytetit, alternativë e vetme janë ndërtimi i rrugëve alternative dhe pagesa e taksës për lëvizje me makinë në pjesë të popullura.

Ahmeti përmes Facebook ka thënë se përveç parkingut me pagesë, është shqyrtuar edhe mundësia e taksës për lëvizje me makina në qendër, që sipas tij njihet si “taksë e tollovisë”.