Metro

Për shkak të punimeve, disa rrugë në Prishtinë mbyllen për qarkullim

Për shkak të punimeve, disa rrugë në Prishtinë mbyllen për qarkullim

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se të enjten do të mbyllen për qarkullim rrugët “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashë Tepelena” dhe “Karl Gega”.

Kjo pasi do të përfundohet shtresa e fundit e asfaltit. Komuna njofton se rrugët do të jenë të mbyllura nga ora 7:30 deri të premten 23 tetor në orën 18:00.