Metro

Pishina e Gërmisë e mbushur me ujë edhe në vjeshtë

 

Është muaji tetor dhe vera ka 1 muaj që ka përfunduar, por pishina e Gërmisë ende është e mbushur me ujë.

Nga ndërmarrja publike komunale ‘’Sport Marketing’’ për këtë çështje thonë se uji vazhdon të mbushet nga rrjedha e Butovcit dhe se ka edhe një arsye pse uji nuk është zbrazur ende, raporton emisioni 038 në KTV.