Metro

Mbyllet edhe një shkollë në Prishtinë, dalin 20 raste pozitive me COVID-19

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë është institucioni shkollor i radhës që është mbyllur për shkak të numrit të madh të rasteve me COVID-19.

Në këtë shkollë, që ka rreth 1.200 nxënës, janë regjistruar 20 raste, prej tyre 16 nxënës dhe 4 mësimdhënës. Për këtë arsye, nga e hëna, për dy javë, mësimin do ta vazhdojnë online.

 

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë është institucioni shkollor i radhës që është mbyllur për shkak të numrit të madh të rasteve me COVID-19.

Në këtë shkollë, që ka rreth 1.200 nxënës, janë regjistruar 20 raste, prej tyre 16 nxënës dhe 4 mësimdhënës. Për këtë arsye, nga e hëna, për dy javë, mësimin do ta vazhdojnë online.

Sekretarja e shkollës, Antigona Jetullahu, ka bërë të ditur se vetëm në një klasë kanë dalë pozitivë 9 nxënës, raporton KOHA.