Metro

Drurët e zhvendosur në Prishtinë, rrezik për kalimtarët

Drurët e zhvendosur në Prishtinë, rrezik për kalimtarët
 

Ajo që para pak muajsh ishte zonë e mbuluar në të gjelbër tashmë është shndërruar në një vendpunishte.

Në hapësirën e këtij institucioni tashmë zhurmojnë ekskavatorët dhe mjetet e tjera si pjesë e fillimit të gërmimeve për ndërtimin e projektit të parkingut nëntokësor.