Metro

Qytetarët frikësohen se këtë dimër mund të mos ketë energji elektrike

 

Problemet me energji elektrike në disa lagje të kryeqytetit kanë vazhduar edhe të martën. Në lagjen “Mati 1” ka pasur ndërprerje të energjisë elektrike gjatë tërë ditës. Në mëngjes ndërprerje të energjisë elektrike ka pasur për disa orë edhe në lagjen “Bregu i Diellit”.

Gani Bardheci, banor i lagjes “Bregu i Diellit”, dyshon se reduktimet e energjisë, mund të jenë pikënisje për dimër të vështirë pa rrymë. “Nuk e di ku është problemi, por unë jam pagues i rregullt i energjisë elektrike dhe nuk kam borxhe. Mendoj se ka edhe reduktime shkaku i mosfurnizimit me energji të mjaftueshme të energjisë elektrike”, ka thënë Gani Bardheci.