Metro

Grupi i Çiklistëve më 28 Nëntor do ta ndriçojë Prishtinën kuq e zi

Grupi i Çiklistëve më 28 Nëntor do ta ndriçojë Prishtinën kuq e zi
 

Për nder të 28 Nëntorit (Ditës së Flamurit dhe ditëlindjes së komandantit legjendar Adem Jashari), Kosova Bike Group apo Grupi i Çiklistëve ka njoftuar se do të ndriçojë Prishtinën me ngjyrat kuq e zi.

Grupi i Çiklistëve njofton se ky organizim do të bëhet në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, më datën 28 Nëntor në ora 16:00.