Metro

“Parku i aventurave” në Prishtinë shndërrohet në “park sherri” mes Komunës dhe OJQ-ve

 

Një “zip linë” si në Pejë është në plan të ndërtohet nga Butovci në drejtim të Gërmisë.

Por ai që u prezantua si ‘’Parku i aventurave’’ është shndërruar në “parkun e sherrit’’ mes Komunës së Prishtinës e organizatave joqeveritare për mbrojtje të mjedisit.