Metro

Komuna e Prishtinës thotë janë pastruar të gjitha rrugët

Komuna e Prishtinës thotë janë pastruar të gjitha rrugët
 

Mbrëmë reshje të borës ka pasur në disa komuna. Nga komuna e Prishtinës thonë se ekipet janë duke pastruar rrugët dhe po hedhin kripë e rërë sipas nevojave në zonat rurale dhe urbane në mënyrë që rrugë të jenë të kalueshme.

Drejtoresha e Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës, Medina Braha, ka shkruar se ekipet e komunës janë gjatë gjithë kohës në gatishmëri për intervenimet e nevojshme.