Metro

PDK-ja i kërkon komunës së Prishtinës ta zbatojë për 4 muaj transportin publik falas

PDK-ja i kërkon komunës së Prishtinës ta zbatojë për 4 muaj transportin publik falas
 

Partia Demokratike në Prishtinë ka mbajtur konferencë për media ku foli për propozimin që kishte dhënë dhe që sot nisi së zbatuari, ajo për lëvizjen e qytetarëve me autobusë të Trafikut Urban, falas.

Asamblisti i PDK-së në Prishtinë, Leutrim Retkoceri tha se ishte PDK-ja ajo që ka propozuar që transporti publik të jetë falas për katër muaj dhe propozimi është votuar si i tillë, mirëpo komuna ka vendosur që ta zbatojë atë vetëm për muajin dhjetor.