Metro

Parcela në Shkabaj stagnon projektin prej 45 milionë eurosh

Parcela në Shkabaj stagnon projektin prej 45 milionë eurosh
 

Pamje të oxhaqeve plot tym shoqërojnë më së shumti kryeqytetin prej momentit të parë kur ulen temperaturat.

E me një situatë të tillë më së shpeshti përballen qytetarët e lagjeve “Tophane”, “Kodra e Trimave”, “Medrese” dhe “Kolovicë”, të cilët edhe më tutje shfrytëzojnë drurin apo qymyrin si resurse kryesore për ngrohje.