Metro

16 mijë inspektime sanitare nga AUV-i gjatë pandemisë në Prishtinë, rreth 550 gjoba

Është ora 13:00, dhe inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë kanë mësyrë kafenetë e Prishtinës për të parë zbatimin e masave anti-COVID.

 

Është ora 13:00, dhe inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë kanë mësyrë kafenetë e Prishtinës për të parë zbatimin e masave anti-COVID.

Fokus kryesor i inspektorëve është mbikëqyrja e grumbullimit të qytetarëve, ruajtja e distancës dhe higjiena e hapësirave në të cilat u shërbehet qytetarëve.