Metro

Shembje e rrugës në oborrin e Fakultetit Filologjik

 

Shiu dhe punimet që po kryhen për ndërtimin e parkingut nëntokësor, kanë bërë që të ketë shembje të rrugës në oborrin e Fakultetit Filologjik.

Nga fotot që ka siguruar KOHA, shihet se në një vend rruga para fakultetit është ndarë në dysh nga shembja e madhe.