Metro

Komuna e Prishtinës ka ndarë rreth 20 mijë euro për grupin e parë të të infektuarve me koronavirus

Komuna e Prishtinës ka ndarë afro 20 mijë euro për qytetarët e Prishtinës të prekur me koronavirus për grupin e parë të aplikuesve.

 

Komuna e Prishtinës ka ndarë afro 20 mijë euro për qytetarët e Prishtinës të prekur me koronavirus për grupin e parë të aplikuesve.

Nënkryetari i komunës, Muhedin Nushi ka thënë për KOHËN se mjetet e para janë ndarë në fund të muajit dhjetor 2020 dhe se nga shuma prej 19 mijë e 350 euro sa janë ndarë, kanë përfituar gjithsej 437 qytetarë.