Metro

Nga reshjet, Prishtina siguron ujin e pijshëm për këtë vit

Ngritja e nivelit të ujit ka ofruar siguri të madhe për të gjithë banorët që furnizohen me ujë të pijshëm nga dy liqene, ai i Badovcit dhe ai i Batllavës.

 

Ngritja e nivelit të ujit ka ofruar siguri të madhe për të gjithë banorët që furnizohen me ujë të pijshëm nga dy liqene, ai i Badovcit dhe ai i Batllavës.

Sipas kryeshefit ekzekutiv të K.R.U Prishtina, Sokol Xhafa, sfidë mbeten turbullirat që janë shkaktuar nga vërshimet.