Metro

Më shumë parkingje synohen në Prishtinë gjatë 2021-s

Më shumë parkingje synohen në Prishtinë gjatë 2021-s
Foto: Ilustrim
 

(Ekonomia Online) - Kryeshefi ekzekutiv i Prishtina Parking, Liridon Restelica, ka thënë se “Prishtina Parking” do të jetë në pjesën e investimeve për rritjen e numrit të parkingjeve në qytet. Ai thotë se nuk do të kenë nevojë për subvencione shtesë nga komuna, pasi do t’ia dalin me të hyra vetanake.

“Tash besoj që shumë shpejtë nuk do të kemi nevojë për subvencionim shtesë prej anës së komunës, këto subvencione të cilat kryetari na i ka dhënë, do t’i kthejmë me dividendë përmes Prishtina Parkingut dhe normal që qytetarët me pas një lehtësim të operimit të qarkullimit në qytet edhe gjetjes së mënyrave të parkingjeve më të favorshme”, tha ai.