Metro

Ahmeti njofton për përfundimin e punëve te nënkalimi në Kalabri

Ahmeti njofton për përfundimin e punëve te nënkalimi në Kalabri
 

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se kanë përfunduar punimet në renovimin e nënkalimit në Kalabri, përballë Qendrës Klinike Universitare.

Ai ka thënë se punime për rregullim dhe renovim po bëhen edhe te nënkalimet në Kalabri/Dardani, te Xhamia e Llapit dhe në Bardhosh.