Metro

Pas 17 muajsh pritjeje, nënshkruhet kontrata për “Muharrem Fejzën”

Pas 17 muajsh pritjeje, nënshkruhet kontrata për “Muharrem Fejzën”

Është ndër rrugët më të frekuentuara në qytet dhe në të njëjtën kohë, më e dëmtuara.

 

Është ndër rrugët më të frekuentuara në qytet dhe në të njëjtën kohë, më e dëmtuara.

Këtu përveç veturave familjare, për çdo ditë kalojnë kamionë me peshë të rëndë të kompanive ndërtuese.