Metro

Komuna liron hapësirat publike të zëna nga lokalet

Foto: KOHA
 

Me ngritjen e temperaturave kafenetë e kryeqytetit kanë zgjeruar tarracat e lokaleve të tyre, duke vendosur tavolinat në trotuare dhe në hapësirën e sheshit pa pasur leje.

Inspektorati i Komunës së Prishtinës gjatë kësaj jave i ka detyruar ata që ta lirojnë hapësirën publike, madje kjo ka qenë edhe vërejtja e fundit.