Metro

Mbesin pa ujë të pijshëm banorët e rrugës “Haxhi Zeka” në Prishtinë

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se kontraktorë të KEDS-it kanë dëmtuar gypin e ujit në rrugën “Haxhi Zeka” në Prishtinë, me ç’rast banorët e kësaj zone kanë mbetur pa ujë të pijshëm.

Arjeta Mjeku nga KRU thotë se KEDS-i nuk e ka sanuar dëmtimin e shkaktuar dhe janë detyruar që të dalin në vend të ngjarjes për ta sanuar atë.