Metro

Fillon rregullimi i gypit për disa fshatra të Prishtinës që kanë mbetur pa ujë

 

Disa nga fshatrat e Prishtinës dhe një pjese të Graçanicës iu është ndalur uji tash e disa ditë. Kompania e ujësjellësit ka bërë të ditur se ka nisur të shtunën ndërtimin e linjës së re, gypit me gjatësi prej 130 metra, për t'i mundësuar furnizimin me ujë kësaj pjese të kryeqytetit.

Sipas kompanisë, ky gyp duhej të ndërtohej dy muaj më vonë, por dëmtimet e shpeshta nga faktori njeri dhe jo vetëm, i detyruan ata të intervenojnë më herët.