Metro

Opozita kritikon Ahmetin për mosrealizim të premtimeve

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Asamblistët e LDK-së, VV-së dhe PDK-së në komunën e Prishtinës, e cilësojnë Shpend Ahmeti si një ndër kryetarët më të dobët dhe më të papunë.

Tre asamblistë të këtyre tri partive politike në opozitë thonë që shumë pak nga sa është premtuar është bërë nga ana e kryetarit Ahmeti.