Metro

Mbyllet “Gropa Shpend Ahmeti”

 

Një ditë pasi mori çmimin si gropa më e madhe në Prishtinë, Komuna e Prishtinës u vu në aksion për mbylljen e saj në rrugën "Haxhi Zeka". Emisioni 038 në KTV dha çmim për gropën më të madhe në kryeqytet, ku fitues i katër gomave u bë qytetari Dardan Gashi. Në pamje shihet ku është mbyllur gropa dhe rregulluar puseta.

Gara ishte nisur me qëllim të ngritjes së vetëdijes për siguri më të madhe dhe të kërkohet më shumë përgjegjësi nga Komuna e Prishtinës për mbylljen e gropave.