Metro

Fituesi i “Gropës së Shpend Ahmetit” shpreson që gara të ketë ndikim tek institucionet

 

Kishte kohë të gjatë që ishte krijuar kjo gropë dhe asnjëherë nuk u intervenua në të.

Dardan Gashi, banor i kësaj lagjeje, kishte dërguar fotografinë e kësaj grope në garën “Gropa e Shpend Ahmetit”, e cila u zgjodh si më e rrezikshmja për qytetarët.