Metro

Zllatari pa rrugë e ujë, Komuna dhe ujësjellësi fajësojnë njëri-tjetrin

 

Çdoherë pas reshjeve dikush nga banorët mundohet t’i sanojë gropat me zhavorr.

Rruga, e cila është shtruar vetëm një herë pas luftës, është dëmtuar shumë dhe po paraqet problem të madh për banorët e fshatit Zllatar të Prishtinës.