Metro

Banorët e një kompleksi në “Bregun e Diellit” janë në hall me ujërat e zeza

 

Tash e katër ditë, disa banorë të një kompleksi privat banesor në lagjen “Bregu i Diellit” përballen me ujërat e zeza në garazhet e objektit. Në hall janë me kundërmimin e tyre, derisa kërkojnë ndërhyrje për ta zgjidhur këtë problem. Nga menaxhmenti i kompleksit thanë se “problemi po rregullohet, ndonëse kjo është nën përgjegjësinë e Komunës së Prishtinës dhe banorëve të kompleksit”

Banorët e një kompleksi banesor në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë janë në hall me ujërat e zeza. Njëri nga ta është Durim Hoxha, i cili ankohet se kundërmimi i këtyre ujërave, të mbledhura në garazhet e objektit, ka mbërritur deri në dhomat brenda në banesa.

“Ka rrjedhje si duket të kanalizimit, sepse era është e tmerrshme. Çka është më e keqja, kjo erë ka filluar të depërtojë edhe nëpër dhomat e banesave. Do të thotë, edhe qëndrimi në banesë është bërë i padurueshëm, i pamundshëm si rezultat i kësaj arome”, ka thënë ky banor.
Ai shton se do të detyrohen të gjejnë banim diku tjetër nëse ky problem nuk zgjidhet shpejt.