Metro

Ujësjellësi “Prishtina” lanson platformën e faturës online

Foto: KOHA
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se ka lansuar platformën e faturës online, pa pasur nevojë për pranim fizik të faturës.

Sipas njoftimi, tani faturat mund të paguhen me e-banking, në mënyrë më të shpejtë dhe sigurtë.