Metro

KRU Prishtina kërkon që të kursehet uji

Foto lustrim
 

Janë rritur kërkesat për ujë të pijshëm dhe shpenzimi racional i ujit në këtë periudhë është i domosdoshëm sipas kompanisë rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”.

Sipas KRU ”Prishtina”, niveli i ujit në liqenet akumuluese Batllava e Badoci është i kënaqshëm. Liqeni i Batllavës (0,43 m) nën nivelin maksimal të kapërderdhjes, ndërsa liqeni i Badocit (2.55 m) nën nivelin e kapërderdhjes.