Metro

Ahmeti fton asamblistin e VV-së për t’i qëruar hesapet jashtë sallës së Kuvendit [video]

 

Pas një debati të gjatë e të ashpër mes kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe dy asamblistëve të Vetëvendosjes, për pak sa nuk ka ardhur deri të rrahja.

Në një moment, Ahmeti ftoi asamblistin e VV-së, Besnik Mujeci t’i sqarojnë hesapet në hollin e Kuvendit komunal.