Metro

Reagim ndaj kryesuesit të Kuvendit Komunal të Prishtinës

 

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Prishtinës, Agim Kuleta, pengon punën e gazetarëve.

Në mbledhjen e fundit të mbajtur të hënën z. Kuleta kritikoi ekipin e KTV-së që po e përcillte përplasjen verbale ndërmjet kryetarit Shpend Ahmeti dhe këshilltarëve komunalë nga Lëvizja Vetëvendosje.