Metro

NPB-ja me objekt të lartë e milionësh, mban fshehtë të dhënat

Foto: KOHA

Është lagjja më e shtrenjtë në Prishtinë dhe tashmë është mbushur me ndërtesa të larta.

 

Është lagjja më e shtrenjtë në Prishtinë dhe tashmë është mbushur me ndërtesa të larta.

Mes tyre ndodhen edhe zyrat qendrore të Ndërmarrjes Publike Banesore.