Metro

Banorët e “Mati 1” kërkojnë takim me Ahmetin për punimet në rrugën “Muharrem Fejza”

 

Banorët e lagjes “Mati 1”, konkretisht ata të rrugës “Muharrem Fejza” dhe rrugëve lidhëse, i kanë bërë ftesë publike kryetarit të komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, dhe Drejtorit të Investimeve Kapitale, Gëzim Rafuna, që të zhvillojnë një takim me ta.

Arsyeja e kësaj ftese, thuhet të jenë punimet në rrugën “Muharrem Fejza” dhe përmes këtij takimi, banorët presin të marrin sqarime nga Ahmeti e Rafuna për afatet kohore të punimeve.