Metro

Nis gara, shumë premtime nga kandidatët për Prishtinën

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

500 euro për çdo fëmijë të lindur, implementimi i monumentit të hyjneshës dhe formimi i spitalit të kryeqytetit janë disa nga premtimet kryesore të AAK-së me të cilat synon të fitojë zgjedhjet në Prishtinë.

Formimi i shtabit zgjedhor për Prishtinën ka bërë që AAK tashmë të hedhë në letër edhe programin qeverisës për Prishtinën, i cili shumë shpejt pritet edhe të finalizohet.