Metro

Vrapuesit kërkojnë rregullimin e shtegut të dëmtuar në Tokbashqe

 

Vrapimin dhe ecjen e shpejtë qytetarë të shumtë preferojnë ta bëjnë në Tokbashqe, pasi është i vetmi park që e ka shtegun prej gome.

Megjithatë, as ky shteg nuk po i plotëson kushtet e duhura për vrapim pasi është dëmtuar shumë.