Metro

16 raste aktive me koronavirus në Prishtinë

koronavirusi
Foto: KOHA
 

Prishtina është komuna e pestë për nga numri i rasteve aktive në Kosovë. Aktualisht ka 16 raste aktive, pasuar nga Prizreni me 13 raste, Lipjani 9, Vushtrria 8 dhe të tjera.

Ndërkohë, komuna me më së shumti raste aktive është Gjilani me 51 raste.