Metro

KRU “Prishtina” ankohet për kyçje ilegale në ujësjellës

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” është ankuar për dhjetëra kyçje ilegale në sistemin e rrjetit të ujësjellësit për të cilat ka bërë të ditur se po zbulohen nga inspektorët dhe kontrollorët çdo ditë.

Për të njëjtat ka njoftuar se janë duke u procesuar më tutje.