Metro

Nis zbatimi i planit për grumbullimin e mbeturinave në kryeqytet

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Ka nisur zbatimi i planit të ri për grumbullimin e mbeturinave në Prishtinë. Komuna ka njoftuar se plani do të ndahet në zona dhe nënzona, ku grumbullimi i mbeturinave do të bëhet në disa orare.

“Banorët e lagjeve në të cilat orari i grumbullimit të mbeturinave ka pësuar ndryshime janë njoftuar përmes një njoftimi që u është dorëzuar në formë fizike javën e kaluar. Tre javët e para të zbatimit të këtij Plani do të jenë javë testuese. Gjatë kësaj periudhe qytetarët mund të shprehin përshtypjet e tyre lidhur me përshtatshmërinë e orarit apo edhe propozimet eventuale për plotësim-ndryshim të këtij Plani Operativ”, thuhet në njoftim.