Metro

Prishtina me 5116 raste aktive me COVID-19

 

Komuna e Prishtinës vazhdon të ketë rritje të shpejtë të rasteve aktive me COVID-19.

Pas Prishtinës e cila ka 5116 raste aktive, është Komuna e Prizrenit me 2101 raste, Peja me 1838 raste, Ferizaj me 1796 dhe komuna tjera me më pak raste.