Metro

Prishtina me 4721 raste aktive me COVID-19

 

Komuna e Prishtinës vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Kryeqyteti aktualisht ka 4721 raste aktive me COVID-19. Pas Prishtinës është Prizreni me 2537, Ferizaj me 1694, Peja me 1677 dhe komuna tjera me më pak raste.