Metro

4449 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

 

Prishtina vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Deri sot Prishtina ka 4449 raste aktive me COVID-19. Pas Prishtinës është Prizreni me 1852, Ferizaj me 1551, Podujeva 1317, Peja me 1225 dhe komuna tjera me më pak raste.