Metro

Banorët e “Bregut të Diellit” telashe me zhurmën, Komuna nuk u përgjigjet

 

Hapësirat e gjelbra dhe ato të përbashkëtat në objektet banesore nuk shfrytëzohen nga të gjithë banorët në shumë lagje të kryeqytetit.

Banorët e kateve të poshtme shpesh i kthejnë në oborre private ose në kafene duke i bllokuar edhe trotuaret me ulëset e tyre.