Metro

Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

 

Prishtina vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Sot Prishtina ka 3658 raste aktive, Prizreni 1485, Ferizaj 1652 dhe komuna tjera me më pak.