Metro

Prishtina me mbi 3500 raste aktive me COVID-19

 

Shifra të larta të rasteve aktive me COVID-19 vazhdojnë të jenë në Prishtinë.

Kryeqyteti ka 3539 raste aktive me koronavirus. Pas Prishtinës është Prizreni me 1379, Ferizaj me 1181 dhe komuna tjera me më pak se njëmijë raste.