Metro

Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

 

Prishtina sot numëron 3011 raste aktive me COVID-19, duke u bërë komuna me më së shumti raste aktive.

Pas Prishtinës është Prizreni me 1276, Ferizaj, 1015 dhe komuna tjera me më pak se njëmijë raste.