Metro

Nesër asfaltohet rruga “Muharrem Fejza”, kërkohet të mos parkohen veturat në dy ditët e ardhshme

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se nesër dhe pasnesër do të asfaltohet rruga “Muharrem Fejza”.

“Bëjmë apel për qytetarët që të mos parkojnë veturat, ose ata që kanë të parkuar veturat në atë rrugë të i largojnë. Kërkojmë mirëkuptim nga qytetarët për këtë kërkesë”, thuhet në njoftimin e komunë.s