Metro

Prishtina me 224 raste aktive me COVID-19

 

Prishtina vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Kryeqyteti ka 224 raste aktive, duke lënë pas Gjilanin me 79 raste, Ferizajn me 66, Prizreni me 66, Rahoveci me 60 dhe komuna tjera me më pak raste.